Muutamia käytännön tietoja nykyisille asiakkaillemme Korona-viruksen vuoksi

JÄSEN:
Jos olet Trainiumin jäsen pyydämme maksamaan maaliskuun laskun tavalliseen tapaan, seuraava lasku tulee kun olemme avanneet ovemme uudelleen. Tällöin jatkuu jäsenyytesi normaalisti, jos et ilmoita meille jostain muusta.
Koska olet voinut käydä kuntosalilla vain puoli kuukautta, on sinulla oikeus olla maksamatta puolet kuukauden maksusta. Mikäli haluat uuden laskun maaliskuulle, ota meihin yhteyttä e-postilla niin saat uuden laskun.

Jos olet jo maksanut maaliskuun laskun ja haluat puolet maksusta takaisin, on sinulla oikeus siihen. Ota yhteyttä meihin e-postilla.

Jäsenet jotka ovat maksaneet useamman kuukauden kerrallaan etukäteen saavat hyvitystä huhtikuusta eteenpäin (jos tämä sulku kestää pitemmälle). Jos haluat hyvitystä maaliskuun puolisvälistä lähtien, ota yhteys meihin e-postilla.

Jäsenet, jotka maksavat paikan päällä Trainiumissa ja on maaliskuun maksu maksamatta, saavat laskun e-postiin tai postissa lähipäivinä. Ota yhteyttä mikäli haluat maksaa vain puolet maaliskuun laskusta.

KUUKAUSI- 10X- JA LAHJAKORTIT:
Jos sinulla on meidän kuukausi- tai 10-kerran kortti siirrämme ilman muuta loppupäivämäärää tämän tauon yli. Kun toiminta lähtee käyntiin jälleen ota meihin yhteyttä niin laitamme asiat kuntoon. Sama koskee jos sinulla on lahjakortti.

Toivomme teiltä ymmärrystä ja yhteistyöhalukkuutta ja pidämme peukkuja että voisimme avata ovemme ja aloittaa toimintamme niin pian kuin mahdollista. Jos tämä tilanne jatkuu tällaisena pitkään, niin valitettavasti, varmaan se tietää tuhoisia seurauksia monelle yritykselle, niin pienille kuin suurille. Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi, ota yhteys meihin. Yhteystiedot löydät tästä.