Trainium avaa ovensa 27.4.2020!

Jos ei mitään uusi mullistavia coronavirus-uutisia tule tämän viikon aikana tietoon, olemme päättäneet avata kuntosalin jälleen tulevana maanantaina 27.4.2020 klo 05.05! Olemme omalta osaltamme yrittäneet parhaamme viruksen leviämisen estämiseksi ja vapaaehtoisesti pitäneet kuntosalin suljettuna 17.3 lähtien, mutta yksityisyrittäjinä meidän tulee ajatella myös kuntosalin tulevaisuutta. Viruspandemia ei ole ohitse, mutta haluamme että Trainium-kuntosali on käytettävissänne kun tämä pandemia on ohitse.

Mitä ryhmätreeneihin tulee, niitä ei vielä pidetä, mutta suunnittelemme ryhmätreenien aloitusta pikkuhiljaa toukokuun aikana.

Käytännön tietoa jäsenille/10x-kortti/kuukausikorttilaisille:


JÄSENET:
Kaikkien jäsenten kortit aktivoidaan automaattisesti avaamisen yhteydessä 27.4. Jos haluat JATKAA TAUKOA jäsenyyden suhteen on se mahdollista, ota yhteys niin pian kuin mahdollista puhelimitse tai e-postilla.

Sinä, joka vapaaehtoisesti olet maksanut koko maaliskuun maksun vaikka kuntosali on ollut suljettuna puolet kuusta, sinun ei tarvitse maksaa 27-30.4.2020 ajalta. Sinä, joka olet maksanut huhtikuun maksun ja ilmoittanut että maksun saa jäädä sisään odottamaan kuntosalin avaamista, et tule saamaan laskua toukokuulta. Muuten tulemme laskuttamaan normaalisti toukokuusta alkaen ja sinä, joka maksat paikan päällä Trainiumissa, maksat kuten tavallisesti ennen 5. toukokuuta. Katso kuntosalin vastaanoton aukioloajat tästä.

Sinä, joka olet maksanut monta kuukautta etukäteen saat maksut siirrettyä kuukaudella eteenpäin.


10X-KORTTI:
Sinulla, jolla on/ollut aktivoitu 10x-kortti ajankohtana jolloin kuntosali on ollut suljettuna 17.3-27.4 saat korttisi pidennetty sen ajan verran jotka olet menettänyt kun tulet taas treenaamaan. Kortti aktivoidaan uudelleen kun tulet treenaamaan ensimmäistä kertaa sulun jälkeen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla vastaanoton ollessa avoinna, voit ilmoittaa kun olet tulossa treenaamaan, niin aktivoimme korttisi. Katso kuntosalin vastaanoton aukioloajat tästä.


KUUKAUSIKORTTI:
Sinulla, jolla ollut aktivoitu kuukausikortti ajankohtana jolloin kuntosali on ollut suljettuna 17.3-27.4 saat korttisi pidennetty sen ajan verran jotka olet menettänyt kun tulet taas treenaamaan. Kortti aktivoidaan uudelleen kun tulet treenaamaan ensimmäistä kertaa sulun jälkeen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla vastaanoton ollessa avoinna, voit ilmoittaa kun olet tulossa treenaamaan, niin aktivoimme korttisi.
Katso kuntosalin vastaanoton aukioloajat tästä.


OTA HUOMIOON kuntosalikäynnin yhteydessä coronavirusepidemian vuoksi:

- Älä tule kuntosalille jos olet sairas tai jos sinulla on sairauteen viittaavia oireita tai olet ollut lähikontaktissa sairastuneen henkilön kanssa tai jos olet tullut ulkomaan matkalta!
- Ota huomioon muut kuntosalilla olijat.
- Pese kädet saippualla ennen ja jälkeen treenin.
- Puhdista penkit ja treenilaitteet treenin lopuksi.
- Oma hikipyyhe ja vesipullo tulee olla jokaisella mukana, ÄLÄ juo suoraan kuntosalin vesihanasta.
- Älä ota ei-treenavia lapsia mukaan kuntosalille.

Jos sinulla on muuta kysyttävää ja ajatuksia asian tiimoilta, älä epäröi, ota yhteys meihin.

Toivottavasti nähdään pian!