Trainium öppnar igen 27.4.2020!

Om inga drastiska coronavirus-nyheter meddelas under veckan har vi beslutat att öppna Trainium igen inkommande måndag 27.4.2020 kl. 05:05! Vi har försökt bidra till stoppandet av virusspridningen så gott vi kan och frivilligt hållit stängt sedan 17.3, men som företagare måste vi också tänka på gymmets framtid. Krisen är ännu inte över, men vi vill att det ska finnas ett Trainium att komma till också efter att allt detta är förbi.

Vi kommer tills vidare att avvakta vad gäller gruppträningen men planerar att eventuellt starta igång den stegvis och småskaligt någon gång under majmånad.

Praktisk information för medlemmar/10x-kort/månadskort:

MEDLEMMAR:
Alla medlemmars kort kommer automatiskt att aktiveras fr.om. 27.4 när vi öppnar. Om du vill FORTSÄTTA PAUSA ditt medlemskap är det helt möjligt, kontakta oss då så fort som möjligt per telefon eller e-post!

Du som frivilligt betalat för hela marsmånad trots att gymmet varit stängt halva månaden kommer inte att behöva betala något för tiden 27-30.4.2020. Du som betalat för april och meddelat att pengarna får räknas till godo när vi öppnar igen kommer inte att få en faktura för maj. I övrigt kommer vi att fakturera som normalt fr.o.m. maj och du som betalar på plats gör det på Trainium före den 5 maj som vanligt. Kolla receptionens öppethållning här.

Du som haft flera månader betalda på förhand kommer att få dem uppskjutna med en månad.

10X-KORT:
Du som har/hade ett aktivt 10x-kort till oss vid tidpunkten då vi stängde kommer få det förlängt med den tid som förlöpt mellan 17.3 och den dagen du kommer och träna första gången igen efter 27.4 då vi öppnar igen. Om du inte har möjlighet att komma in när vi har receptionen öppen kan du kontakta oss och meddela när du är på väg och träna så fixar vi ditt kort. Kolla receptionens öppethållning här.

MÅNADSKORT:
Du som hade ett aktivt månadskort till oss vid tidpunkten då vi stängde kommer få det förlängt med den tid du gick miste om från 17.3 då vi stängde. Vi förlänger tiden på kortet fr.o.m. den dagen du kommer och träna första gången igen efter 27.4 då vi öppnar igen. Om du inte har möjlighet att komma in när vi har receptionen öppen kan du kontakta oss och meddela när du är på väg och träna så fixar vi ditt kort. Kolla receptionens öppethållning här.

På grund av coronavirusepidemin finns det vissa VILLKOR för att besöka gymmet:

- Att man visar hänsyn mot sina medmänniskor och inte har några som helst sjukdomssymtom själv eller varit i nära kontakt med någon annan som har!
- Att man tvättar händerna med tvål både före och efter man tränat och putsar alla bänkar och maskiner efter sig.
- Att man har egen svetthandduk och vattenflaska med sig och inte dricker direkt från vattenposterna i gymmet.
- Att man inte tar sina barn (som inte tränar) med till gymmet i det här skedet.

Om du har andra frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! Kontaktuppgifter hittar du här.

Vi hoppas vi ses på gymmet snart igen!