Boka din plats på gymmet inkommande vecka!

Boka din plats på gymmet inkommande vecka!

På grund av de nya begränsningarna kan Trainium under tiden måndag 8.3 - söndag 14.3 ta emot max 10 kunder åt gången!

För att ändå kunna erbjuda dig som kund träningsmöjlighet på gymmet tar vi undantagsvis i bruk ett bokningssystem, vilket betyder att du måste boka din plats på Trainium när du vill komma och träna.

Eftersom begränsningarna är så hårda och dygnets timmar inte är så många så att alla våra kunder kan träna när de vill anser vi det vara rättvisast att pausa allas kort fr.o.m. måndag 8.3 (se mera info i föregående inlägg) och i stället betalar man en engångsavgift på plats när man kommer och träna. Läs noggrant nedan! 👇🏼

Du kan boka in din gymträning i bokningskalendern på www.trainium.fi. Följande regler gäller:

🟡 Du avbokar din träning senast sex timmar före om du inte kan komma, så att någon annan kan få din plats!
🟡 Ett träningstillfälle är 80 minuter och kostar 10 euro (8 euro för studerande/pensionärer/arbetslösa/mamma- och pappalediga).
🟡 Du betalar din träning per gång på Trainium! Har du en bokning men inte dyker upp debiteras du ändå hela engångsavgiften!
🟡 Du tar andra träningsivriga i beaktande när du bokar dina träningstider!
🟡 Du avlägsnar dig från gymmet genast när din träningstid tar slut!
🟡 Du torkar och plockar som vanligt undan efter dig och fortsätter följa de andra reglerna som gäller med handtvätt, avstånd och allmän hygien. Inga omklädningsrum används!

Bokningskalendern öppnar i morgon (söndag 7.3) kl. 10 så från och med då kan du boka in dina träningspass.

Om du har andra frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! Kontaktuppgifter hittas på www.trainium.fi eller på vår profil på FB och Instagram. Vi hoppas innerligt att detta inte ska pågå så länge!

Vi tackar för er förståelse i dessa knepiga tider! 💛