Undantagstillståndet fortsätter måndag 15.3-söndag 21.3!

Enligt de nya begränsningarna tvingas Trainium undantagsvis tillåta högst 10 kunder åt gången också under tiden måndag 15.3 - söndag 21.3.

Detta gör att allas gymkort tillfälligt fortsätter att vara på paus (och man betalar ingenting på dem) och vill man träna måste man boka en plats på gymmet via vår bokningskalender och betala en engångsavgift per gymbesök.

Praktisk information för våra befintliga kunder:

MEDLEMMAR:
Är du medlem på Trainium och brukar betala med faktura så får du en reducerad faktura för marsmånad först sen när vi öppnar som vanligt igen. Har du redan betalat för marsmånad och framåt får du automatiskt tillgodo när vi öppnar igen. Då fortsätter ditt medlemskap som vanligt om du inte meddelar oss annat.

Samma sak gäller för dig som betalar på plats: har du redan betalat för hela marsmånad så får du tillgodo sedan när vi öppnar som vanligt igen. Då fortsätter ditt medlemskap automatiskt om du inte meddelar oss annat. Har du ännu inte betalat något för marsmånad så behöver du först göra det senare.

MÅNADS- 10X- OCH PRESENTKORT:
Har du ett månads- eller 10x-kort till oss skjuter vi självfallet fram slutdatumet på det. När vi öppnar igen är det bara att ta kontakt så ordnar vi det! Samma sak gäller om du har ett presentkort.

Du kan boka in din gymträning i bokningskalendern på www.trainium.fi. Följande regler gäller:

🟡 Minimi 2 inbokningar/tillfälle (lör-sön minimi 3)!
🟡 Du avbokar din träning senast sex timmar före om du inte kan komma, så att någon annan kan få din plats!
🟡 Ett träningstillfälle är 80 minuter och kostar 10 euro (8 euro för studerande/pensionärer/arbetslösa/mamma- och pappalediga).
🟡 Du betalar din träning per gång på Trainium! Har du en bokning men inte dyker upp debiteras du ändå hela engångsavgiften!
🟡 Du tar andra träningsivriga i beaktande när du bokar dina träningstider!
🟡 Du avlägsnar dig från gymmet genast när din träningstid tar slut!
🟡 Du torkar och plockar som vanligt undan efter dig och fortsätter följa de andra reglerna som gäller med handtvätt, avstånd och allmän hygien. Inga omklädningsrum används!

Om du har andra frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! Kontaktuppgifter hittas på www.trainium.fi eller på vår profil på FB och Instagram.

Vi tackar för er förståelse i dessa knepiga tider! 💛