Team Trainium

Me, Alex, Josefin, Victoria ja Alexandra seisomme yritys Trainium takana. Meillä kaikilla on urheilutausta. Innostuksemme liikuntaan ja kuntosalitreeneihin lähtee terveyden ja hyvinvoinnin pohjalta sekä urheilusaavutuksista. Unelmamme on ollut jo vuosia omistaa oma liikunta-ja treenitila ja tarjota muillekin liikunnasta ja kuntosalitreenistä kiinnostuneille ihmisille sama mahdollisuus sekä apumme ja tukemme sitä tarvitseville.

alex

Alexander ”Alex” Winberg

Alex on lisensoitu FISAF / EA personal trainer, joka viettää paljon aikaa salilla. Hän nauttii voimaharjoittelusta keskittyen vahvuuteen ja treenaa itsekseen, koska hänestä se on hauskaa ja samalla kehittäen ja haastaen itseään. Alex on pelannut monia vuosia tennistä Tammisaaren tennisklubissa ja pelaa edelleen jonkin verran. Nykyään Alex nähdään myös lähiseudun frisbee-radoilla kuntosalin ja tenniskentän lisäksi. Alex on kuntosalin yksi omistajista sekä valmis taloustieteilijä Åbo Akademista. Lisensoitu ravintoneuvoja 2019.

Suosikki kuntosalilla: penkkipunnerrus.

josefin

Josefin ”Josse” Jensén

Josefin on lisensoitu FISAF/EA personal trainerin lisäksi myös fysioterapeutti ja diplomoitu juoksucoach ja hänellä on urheilun perustutkinto. Hänellä on pitkä urheilutausta, erityisesti jalkapallon parissa. Josefin on pelannut jalkapalloa liigatasolla. Vuonna 2013 hoidetun polvivamman jälkeen Josefin kiinnostui pitkänmatkanjuoksusta ja hän on juossut sekä koko-että puolimaratonin aikaan 3 h 35 min (Tukholman maraton 2015) ja 1 h 38 min (Itämeren puolimaraton 2015) joka on paras henkilökohtainen tulos. Josefin yhdistää mielellään sykennoston- ja voimaharjoittelun kuntosalilla. Lisensoitu ravintoneuvoja 2019.

Suosikki kuntosalilla: maastaveto.

victoria

Victoria ”Vicki” Sundblom

Vicki on lisensoitu FISAF / EA personal trainer ja urheillut lähes koko ikänsä. Hän taustaltaan jalkapalloilija ja pelannut liigatasolla ja Vicki pitää hyvin paljon palloilulajeista. Hän pelaa edelleen jalkapalloa ja myös tennistä vapaa ajalla. Hänellä on kokonaisvaltainen lähestymistapa mitä treeneihin tulee ja Vicki harjoittelee mielellään monipuolisesti sekä kuntosalilla että juoksuradalla. Vicki on myös taloustieteilijä ja työskentelee osa-aikaisesti vakuutusalalla. Lisensoitu ravintoneuvoja 2019.

Suosikki kuntosalilla: penkkipunnerrus.

alexandra

Alexandra ”Ääli” Winberg

Alexandralla on pitkä urheilutausta, lähinnä jalkapalloilijana, pelannut jalkapalloa naistenliiga-tasolla. Jalkapallon lisäksi Alexandra pelaa mielellään tennistä, juoksee intervalleja sekä harjoittelee toiminnallista voimaharjoittelua kuntosalilla. Himoitsee harjoituksia oman kehon painolla. Alexandra on koulutukseltaan valmis taloustieteilijä ja työskentelee controllerina kansainvälisessä yrityksessä. Alexandralla on myös päävastuualueena Trainiumin talousasiat.

Suosikki kuntosalilla: leuanveto.