Team Trainium

Vi som ligger bakom företaget Trainium är Alex, Josefin, Victoria och Alexandra. Vi har alla fyra en bakgrund som idrottare och vi brinner för träning, både med inriktning på hälsa och välmående samt olika typer av idrottsprestationer. Att ha ett eget ställe för träning och motion att erbjuda åt människor av alla de slag, där vi kan hjälpa och stöda om det behövs, har varit vår dröm i många år.

alex

Alexander ”Alex” Winberg

Alex är licensierad FISAF/EA personlig tränare som vistas mycket på gymmet. Han har alltid gillat träning med fokus på styrkelyft men tränar i dagens läge väldigt varierat, med inslag också av pulshöjande träning. Har också många år i Ekenäs tennisklubb bakom sig och spelar fortfarande en hel del. Förutom i gymmet  ses Alex också ofta på padelplanen, både som tränare och spelare. Gick en tränargrundkurs i padel våren 2022. Utöver gymägare är han också utexaminerad ekonomie magister. Licensierad kostrådgivare 2019.

Favoritövning i gymmet: bänkpress.

josefin

Josefin ”Josse” Jensén

Josefin är förutom licensierad FISAF/EA personlig tränare också fysioterapeut och diplomerad löpcoach (steg 1 & 2) och har en grundexamen i idrott. Har en lång idrottarbakgrund, speciellt inom fotbollen, där hon har spelat ända upp på liganivå. Efter att ha rehabiliterat en knäskada 2013 fastnade Josefin för långdistanslöpning och har sprungit både hel- och halvmaraton med 3h35min (Stockholm maraton 2015) och 1h38min (Östersjö halvmaraton 2015) som personbästa. Tycker om att kombinera pulsträning och styrka på gymmet och spelar också en hel del padel. Har gått Safe Educations ubildning om träning under och efter graviditet 2017 och har också egen erfarenhet inom det området. Licensierad kostrådgivare 2019.

Favoritövning i gymmet: marklyft.

victoria

Victoria ”Vicki” Sundblom

Vicki är licensierad FISAF/EA personlig tränare och har idrottat så gott som hela sitt liv. Har en bakgrund som fotbollsspelare upp till liganivå, och tycker överlag mycket om bollsporter. Spelar nuförtiden mycket padel på fritiden och har också gått en tränargrundkurs i padel våren 2022. Har ett helhetstänk vad gäller träning och tränar gärna mångsidigt både på gym och i löpspåret. Gick våren 2017 Sports Club Educations grundutbildning i olympisk lyftning och hösten 2017 Safe Educations utbildning om träning under och efter graviditet, och har också egen erfarenhet vad gäller träning som gravid och post-gravid. Vicki är även utexaminerad ekonomie magister. Licensierad kostrådgivare 2019.

Favoritövning i gymmet: bänkpress.

alexandra

Alexandra ”Ääli” Winberg

Alexandra har en lång idrottarbakgrund, främst som fotbollsspelare ända upp i damligan. Nuförtiden spelar hon gärna padel och tennis, springer intervaller och tränar funktionell styrketräning på gym. Brinner lite extra för övningar med egen kroppsvikt. Gick en tränargrundkurs i padel våren 2022. Alexandra är utbildad ekonomie magister och har anställning som controller på ett internationellt företag. Hon är således också Trainiums huvudansvariga ekonom.

Favoritövning i gymmet: chins.