Muutamia käytännön tietoja nykyisille asiakkaillemme Korona-viruksen vuoksi

JÄSEN:
Jos olet Trainiumin jäsen pyydämme maksamaan maaliskuun laskun tavalliseen tapaan, seuraava lasku tulee kun olemme avanneet ovemme uudelleen. Tällöin jatkuu jäsenyytesi normaalisti, jos et ilmoita meille jostain muusta.
Koska olet voinut käydä kuntosalilla vain puoli kuukautta, on sinulla oikeus olla maksamatta puolet kuukauden maksusta. Mikäli haluat uuden laskun maaliskuulle, ota meihin yhteyttä e-postilla niin saat uuden laskun.

Jos olet jo maksanut maaliskuun laskun ja haluat puolet maksusta takaisin, on sinulla oikeus siihen. Ota yhteyttä meihin e-postilla.

Jäsenet jotka ovat maksaneet useamman kuukauden kerrallaan etukäteen saavat hyvitystä huhtikuusta eteenpäin (jos tämä sulku kestää pitemmälle). Jos haluat hyvitystä maaliskuun puolisvälistä lähtien, ota yhteys meihin e-postilla.

Jäsenet, jotka maksavat paikan päällä Trainiumissa ja on maaliskuun maksu maksamatta, saavat laskun e-postiin tai postissa lähipäivinä. Ota yhteyttä mikäli haluat maksaa vain puolet maaliskuun laskusta.

KUUKAUSI- 10X- JA LAHJAKORTIT:
Jos sinulla on meidän kuukausi- tai 10-kerran kortti siirrämme ilman muuta loppupäivämäärää tämän tauon yli. Kun toiminta lähtee käyntiin jälleen ota meihin yhteyttä niin laitamme asiat kuntoon. Sama koskee jos sinulla on lahjakortti.

Toivomme teiltä ymmärrystä ja yhteistyöhalukkuutta ja pidämme peukkuja että voisimme avata ovemme ja aloittaa toimintamme niin pian kuin mahdollista. Jos tämä tilanne jatkuu tällaisena pitkään, niin valitettavasti, varmaan se tietää tuhoisia seurauksia monelle yritykselle, niin pienille kuin suurille. Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi, ota yhteys meihin. Yhteystiedot löydät tästä.

Ryhmäharjoittelu peruttu su 15.3.2020 lähtien

THL:n suositusten mukaan peruutamme kaikki ryhmäharjoittelutunnit toistaiseksi. Seuraamme tilannetta viikko kerrallaan.

Kuntosali on muuten avoinna normaalisti ja henkilökunta on paikalla infon aukioloaikana.

Korona-virusepidemian vuoksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme ottamaan huomioon kanssaihmiset ja välttämään käyntiä kuntosalilla jos sinulla on koronavirukseen sopivia oireita tai jos ole käynyt empidemia-alueella tai ollut lähikontaktissa varmistetun koronavirustartunnan saaneen henkilön kanssa.

Tämän tilanteen vuoksi ei ole mitään syytä laittaa kuntoilua ja harjoittelua tauolle. Voit tulla kuntosaliin ja harjoitella yksinäsi, harjoitella ulkona tai kotona. Annamme vinkkejä harjoitteluusi, missä sitten harjoitteletkin, Trainiumin sosiaalisen media-kanaviemme kautta, joten seuraa niitä.

Ehkä kuitenkin on tärkeää pitää oma fyysinen (ja myös psyykkinen) terveys ja kunto kunnossa näinä aikoina!

Trainium toistaiseksi suljettuna

Ikävä mutta totta! Pystyt treenata Trainiumilla tänään (ma 16.3) 22:55 saakka mutta huomisesta Trainium ovet suljetaan toistaiseksi Korona-virusepidemian vuoksi.

Pahoittelemme tilannetta! Lisää tietoa tulee pian!

Seuraamme Korona-tilannetta ja on toistaiseksi avoinna

Korona-virusepidemian vuoksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme ottamaan huomioon
kanssaihmiset ja välttämään käyntiä kuntosalilla jos sinulla on koronavirukseen sopivia
oireita tai jos olet käynyt epidemia-alueella tai ollut lähikontaktissa varmistetun
koronavirustartunnan saaneen kanssa.

Trainium on toistaiseksi normaalisti avoinna mutta seuraamme tilannetta.