Ryhmäharjoittelu

Jos haluat saada vaihtelua kuntosaliharjoittelussasi tai treenaat mieluummin ryhmässä niin Trainiumin ryhmäharjoittelu on jotain sinulle! Tarjoamme muutamia eri fokuksilla olevia treenitunteja. Yhteistä kaikissa ryhmäharjoitteluissa on kuitenkin toiminnallinen ajatus. Pyrimme että saisitte niin paljon hyötyä kuin mahdollista myös arkeen. Kaikissa ryhmätreeneissä on vähintään yksi Trainium-coach mukana, joka kannustaa ja auttaa liikkeiden tekniikassa.

Meidän ryhmiin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, kannattaa varata paikka etukäteen. Varaat paikan nopeasti ja helposti meidän varauskalenterista. Autamme sinua tarvittaessa, ota yhteyttä meihin sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai puhelimitse; 044 2382706 viimeistään tunti ennen ryhmäharjoittelun alkua.

Anna palaa sekä keuhkoissa että lihaksissa!

TRAINIUM-PULSE on sykenostoharjoittelu jossa keskitytään parantamaan kuntoa ja kohottamaan maitohappo-vastusta. Treenit tehdään intervalleissa mikä tarkoittaa että liikutaan intensiivisesti intervalli-ajan aikana niin että syke nousee ja jonka jälkeen on aktiivinen tai passiivinen palautus ja syke laskee. Palautuksen jälkeen tehdään uusi intervalli. Trainium-pulse sisältää erilaisia hyppyjä, lihaskestävyysharjoitteita, ja liikkeitä keskivartalolle. Harjoitteisiin annetaan aina eri vaihtoehtoja niin että jokainen voi treenata omalla tasollaan.

 

Parasta kahdesta eri maailmasta!

TRAINIUM-MIX sisältää sekä voimakestävyys- että sykenostovaiheet. Treenit tehdään eri kiertoharjoitteluna ja liikkeet yleensä aika-intervalleissa. Käytetään toiminnallisia välineitä esim. levytankoja, kahvakuulia, palloja ja kelkkaa. Harjoitteisiin annetaan aina eri vaihtoehtoja niin että jokainen voi treenata omalla tasollaan.
 

Rakenna toiminnallisesti voimakas kroppa!

TRAINIUM-STRENGTH on voimaharjoittelu koko vartalolle. Tehdään perusliikkeitä, punnerruksia ja vetoja eri suuntiin. Harjoitusvälineinä käytämme muun muassa levytankoja, kahvakuulia, palloja, kelkkaa ja omaa vartaloa. Painot sovelletaan niin että jokainen voi treenata omalla tasollaan.

 

Yhdistä liikunta ja raitis ilma!

TRAINIUM-OUTDOOR on treenit ulkona joka pidetään Dragsvikin kuntoradalla tai Sporrongilla (aina yhteinen lähtö Trainiumilta). Outdoor-treenit sisältää sekä sykenosto- että lihaskuntoharjoitteita, usein oman vartalon painon avulla tai muutamalla harjoitteluvälineellä. Harjoitteisiin annetaan aina eri vaihtoehtoja niin että jokainen voi treenata omalla tasollaan.

 

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa treenaamaan!

TRAINIUM-BEGINNERS on lihaskuntoharjoittelu aloittelijoille. Keskitytään paljon tekniikkaan ja oikeiden liikeratojen oppimiseen perusliikkeissä; kyykyssä, maastavedossa, veto- ja punnerrusliikkeissä. Treeneihin sisältyy myös helppoja sykenostoliikkeitä. Sopii kaiken ikäisille aloittelijoille.

 

Mitä vanhemmaksi tulet sitä tärkeämpi liikunta on!

TRAINIUM-SENIORS kohdistetaan 60-vuotiaille ja iäkkäämmille henkilöille. Treeneissä otetaan vanhenevan henkilön edellytykset huomioon ja liikkeet fokusoidaan voimaan, tasapainoon ja liikkuvuuteen.

 

Notkealle ja kivuttomalle vartalolle!

TRAINIUM-MOBILITY on 30 minuutin pituinen koko kehon liikuntatunti joka sisältää sekä dynaamisia että staattisia liikkeitä. Jotta tuntisit olosi sekä mukavaksi että kivuttomaksi ja saadaksesi kaiken irti treeneistä tulisi lihakset ja nivelet pitää liikkuvina ja tämä on tämän tunnin tavoite.

 

Parhaassa iässä oleville miehille!

TRAINIUM-MEN 50+ on kohdistettu miehille noin 50 vuotta ja iäkkäämmille. Tunti koostuu erilaisista kuntopiireistä jotka sisältävät sekä voima- ja pulssin nosto harjoituksia. Tunti sisältää m.m. toiminnallisia perusliikkeitä niin työntöjä kuin vetoja eri suuntiin. Harjoitteisiin annetaan aina eri vaihtoehtoja niin että jokainen voi treenata omalla tasollaan.

 

Voimakas raskauden jälkeen!

TRAINIUM-MAMAS on ryhmäharjoittelu uusille äideille 2-12 kuukauden vauvansa kanssa tai ilman. Ryhmä on suunnattu sinulle, joka haluaa aloittaa harjoittelun raskauden ja synnytyksen jälkeen turvallisella ja hauskalla tavalla. Jälkitarkastus pitää olla tehty ennen kuin osallistut.