Varaa Trainium yksityiseen käyttöön 9.1-24.1.2022!

Kaikki vallitsevat ja epäselvät rajoitukset vaikeuttavat meitä hoitamaan toimintaamme sekä myös estävät ihmisiä pitämään huolta terveydestään!

Sulkemisesta johtuvien kaikkien muiden negatiivisten vaikutusten lisäksi
meillä on hallinnollinen haaste suunnitella ja löytää ratkaisuja, joista olisi hyötyä oikeuden mukaisesti ja turvallisesti niin monelle kuin mahdollista, niin asiakkaillemme kuin meillekin.

Olemme päättäneet että vuokraamme Trainium asiakkaillemme yksityiseen käyttöön ajalla 9.1-24.1, maximi 10 henkilöä kerrallaan. Vuokraajien pitää kuulua samaan perheeseen tai lähipiiriin. Saatte treenata ilmaiseksi tai lahjoittaa valinnaisen summan, jonka saatte päättää itse!

Muutamia tärkeitä ohjeita:

💛 Hän joka varaa pitää olla jo ennestään Trainiumin asiakas

💛 Varaus tehdään sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja varauksessa näkyy kaikkien osallistujien nimet

💛 Yksi varaus kerrallaan, seuraava varaus mahdollista vasta kun ensimmäinen varaus on käytetty

💛 Katso vapaat ajat varauskalenterista www.trainium.fi, varauskalenteria päivitetään koko ajan

💛 Varaus koskee vain perhettä ja lähipiiriä, maximi 10 henkilöä.

💛 Varausaika on 75 min, tule ajoissa sekä poistu ajoissa

💛 Jos mahdollista, älä varaa Trainiumia vain itsellesi. Ehkä sinulla on perheenjäseniä tai/ja läheisiä ystäviä jotka haluavat käyttää tämän treenitilaisuuden hyväkseen.

💛 Kaikki kuntosalikortit ovat tauotettu siihen asti kunnes me saadaan avata ovet tavalliseen tapaan, ja tänä aikana kortit ovat maksuttomia.Hän joka haluaa maksaa vapaaehtoisesti varauksestaan tekee sen Trainiumin tilille
FI91 1777 3000 0082 95
käytetyn varausajan jälkeen.
Kirjoita siinä tapauksessa viestikenttään "kertakäynti"

💛 Pukuhuoneet eivät ole käytössä.