Tärkeä tiedote jatkosta, lue huolellisesti!

Tärkeä tiedote, lue huolellisesti alla!

10 hengen sääntö on vielä voimassa! MUTTA! Maanantaista 29.3 lähtien voit valita ottaa jäsenyytesi/10x-korttisi/ kuukausikorttisi voimaan taas. Jos haluat tehdä niin ota meihin yhteyttä. On kuitenkin tärkeää muistaa että rajoituksen vuoksi emme pysty takaamaan treeniaika sinulle, eli se on riski jonka otat. Pyydämme meidän asiakkaita varamaan enintään 3 treeniaikaa viikossa niin että mahdollisimman moni pystyisi treenaamaan!

Voit jatkossakin maksaa kertamaksun paikanpäällä kun tulet treenamaan, mutta siinä tapauksessa sinun tulee varata treeniaika vastaanoton aukiollessa, ne löytyy Instagramista/Facebookista ja kotisivuiltamme.

TIETOA MAKSUISTA
Tulemme viikon aikana lähettää laskun 10,15€ (8,35€ opiskelijoille/työttömille/eläkeläisille) 1.3-7.3 ajasta (aikaväli ennen poikkeustilaa) niille jäsenille jotka eivät vielä ole saaneet laskun maaliskuusta. Viimeiset päivät maaliskuussa 29-31.3 saat maksutta jos aktivoit jäsenyytesi maaliskuussa, ja sitten maksat normaalisti huhtikuusta lähtien. Jos maksat paikanpäällä niin pyydämme sinua maksamaan seuraavalla kerralla kun tulet treenamaan tai viimeistään huhtikuun maksun yhteydessä.

Jos olet jo maksanut maaliskuusta ja vielä eteenpäin saat sen hyvitettyä kun jäsenyytesi taas tulee voimaan.

Jos et ilmoita meille että haluat ottaa jäsenyytesi voimaan niin se jatkuu tauolla (ja et maksa mitään) siihen asti kun saamme pitää auki normaalisti taas, silloin jäsenyytesi jatkuu automaattisesti.

Eli haluatko treenata näinä aikoina sinun täytyy varata aikaa salille varauskalenteristamme. Lisää infoa varauskalenteristamme aikaisemmissa postauksissa!