Viktig information om fortsättningen, läs noggrant!

Viktig information, läs noggrant nedan!

Max 10 personers regeln håller i sig! MEN! Fr.om. måndag 29.3 får du välja att ta ditt medlemskap/10x-kort/månadskort ikraft igen. Om du så önskar ska du kontakta oss! Det är dock viktigt att komma ihåg att vi pga. begränsningarna inte kan garantera en plats på gymmet så det är en risk du i så fall tar. Vi ber dock alla våra kunder att boka max 3 träningspass/vecka så att så många som möjligt ska ha en chans att gymträna!

Du får också fortsätta betala engångsavgift på plats när du kommer och tränar, men då gäller det att boka in dig under receptionstider, kolla dem på vår Instagram/FB-profil eller på vår hemsida!

BETALNING
Vi kommer under veckan att skicka ut fakturor på 10,15€ (8,35€ för studerande/arbetslösa/pensionärer) för tiden 1.3-7.3 (tiden före undantagstillståndet) åt de medlemmar som ännu inte fakturerats något för mars. Sista dagarna i mars 29-31.3 som infaller nästa vecka bjuder vi på åt dig som tar ditt medlemskap ikraft igen, så sedan betalar du som vanligt fr.o.m april. Brukar du betala på plats ber vi dig göra det nästa gång du kommer och träna eller senast i samband med aprilmånads betalning.

Har du redan betalat för hela marsmånad och framåt får du den betalda tiden till godo sedan när ditt medlemskap kommer ikraft igen.

Meddelar du oss inte att du vill ta i bruk ditt gymkort igen kommer det att fortsätta vara på paus (och du betalar ingenting) tills vi får ha öppet som vanligt igen, då fortsätter det automatiskt som vanligt.

Vill du alltså träna i dessa tider ska du fortsättningsvis boka en plats på gymmet via vår bokningskalender. Kolla tidigare inlägg för mera information om bokningssystemet!